יחזק את ההתקפה. אז'ובל
אחרי שהביסה 0:5 את מכבי נתניה במחזור הפתיחה, הפועל חיפה לא נחה על זרי הדפנה. האדומים סגרו הערב (ראשון) עם בן אז'ובל, שיצטרף לקבוצה לאחר שיושאל מהפועל עכו תמורת 200 אלף ש"ח עם אופצית רכישה ב-600 אלף ש"ח וכן 10% ממכירה עתידית.
החלוץ יחתום על החוזה מחר, כאשר במסגרת העסקה הפועל חיפה תשאיל גם שחקנים לעכו. אז'ובל עצמו העדיף להצטרף לאדומים, למרות הצעות ממכבי פתח תקווה, מכבי נתניה ומ.ס. אשדוד.
בינתיים שחקני הפועל חיפה זכו למחמאות על הניצחון הגדול במחזור הפתיחה. אלי אלבז, שנראה שהוא כבר עם רגל וחצי מחוץ להפועל חיפה, מצא את עצמו בהרכב והשיב עם שער ומשחק מצוין. נס זמיר, שאמור היה לשמש כמחליף כבש צמד והוסיף שני בישולים.
הבעלים יואב כץ התייחס לניצחון: "אני לא מסתנוור מהניצחון, לא בכל יום נפגוש קבוצה שעושה כל כך הרבה טעויות בהגנה". כץ התייחס גם לשיתופו של אלבז: "זאת הייתה החלטה משותפת של הצוות המקצועי ושלי, שמח שהיא הצליחה". עוד ציין: "צריך לשמור את הרגליים על הקרקע, הפועל תל אביב מגיעה לאחר הפסד להפועל חדרה וזה יהיה משחק קשה".