בריאן אוסברי הוא שחקן חודש דצמבר של ליגת לוטו ודני פרנקו הוא מאמן החודש. אסברי רשם החודש 24.4 נק', 9.8 ריב', 2.8 אס', 2.0 חטיפות ומדד ממוצע 35.2 ונבחר פה אחד על ידי ועדת המצטיינים של מנהלת הליגה.
ברק נתניה סיימה את דצמבר עם מאזן מושלם של 0:4 וזאת למרות פציעות ועזיבות של שחקנים מרכזיים. אסברי קיבל את גביע שחקן החודש במהלך פעילות ליגת לוטו למען הקהילה בעת ביקור של ברק נתניה בתיכון אורט פסגות בכרמיאל מידי נציג המנהלת. דני פרנקו שנעדר בשל מחלה, יקבל את הגביע בהזדמנות אחרת.
הבעלים צביקה ליבר התייחס לבחירה בפרנקו ואסברי: "אנחנו שמחים שבריאן ודני נבחרו כמצטייני החודש. אלה תוצאות של עבודה קשה מאוד ובעזרת עבודת צוות של כל המועדון". ביום ראשון תפגוש נתניה את חולון באולם הפחים במסגרת שמינית גמר הגביע, כאשר המועדון מארגן הסעות עבור האוהדים וכרטיסי כניסה ב-20 שקלים. בתוך כך, הגארד שעזב את הקבוצה על מנת להבחן בדאלאס מאבריקס ונחתך מהקבוצה, נחתך גם מליגת הפיתוח בה שיחק והתאמן בשבועות האחרונים. רנדל מחפש קבוצה ולא צפוי לחזור לנתניה לאחר החתמתו לעונה וחצי של ליאור שגב, וההצלחה בשבועות האחרונים.
"אני רוצה להודות להנהלת קרית טבעון/עמק יזרעאל ולמאמנים יוסי בונן ושחר אמון על שאיפשרו לי ללכת ולשחק בליגת העל ותמכו בי לאורך כל הדרך", אמר שגב לאתר ערוץ הספורט. "אני מתרגש ורעב לשחק".