שערים, ועוד שערים. עוד ערב גדול של ליגת האלופות הגיע לסיומו, והיום (רביעי) ראינו את אתלטיקו מדריד ובאיירן מינכן מעפילות לשלב רבע הגמר, כשקיבלנו שערים רבים בכל המגרשים.
האזינו לפודקאסט "הנוסע המתמיד" עם סיכום שמינית הגמר >>>
טוטנהאם - אתלטיקו מדריד 2:3 (7:5)
החבורה של איגור טודור הגיעה במומנטום לא טוב, כשהיא נראית רע בשבועות האחרונים, ובטח מאז שהגיע המאמן החדש. אחרי ה-5:2 במשחק הראשון מול הספרדים, החבורה מאנגליה נשארה עם אמונה, וזה היה ניכר במשחק הערב.
מהרגע הראשון היה ניתן לראות שהתרנגולים באו עם אנרגיות אחרות, כשלא הפסיקו לצאת קדימה במהירות ולנסות לאיים על השוער חואן מוסו, שהחליף את יאן אובלאק הפצוע. למרות זאת, אתלטיקו לא עמדה והסתכלה על טוטנהאם עושה מה שהיא רוצה, והגיעה למצבים משלה.
בסופו של דבר טוטנהאם עלתה ליתרון אחרי שמאתיס תל הרים כדור נפלא לעברו של חברו לנבחרת צרפת - רנדל קולו מואני, שנגח באומנות לרשת. המחצית הסתיימה כך, כשהמומנטום כולו לבן, אך 2 דקות לתוך למחצית השנייה חוליאן אלברס יצא למתפרצת קטלנית שבסיומה שלח כדור אדיר לרשת הגבוהה, וקבע 1:1. התגובה של המארחת לא איחרה לבוא, ותוך חמש דקות היא יצאה למתפרצת משלה, ובסיומה צ'אבי סימונס שלח חץ מדויק לפינה הרחוקה והחזיר את ההובלה לטודור.
דויד האנצ'קו הצליח להשוות בדקה ה-75, וניפץ למעשה את החלומות של אוהדי המארחת. בדקה ה-90 צ'אבי סימונס כבש מהנקודה הלבנה והביא למאמן הקרואטי ניצחון ראשון בקדנציה שלו במועדון, אך לא את ההעפלה לרבע. לקבוצה של דייגו סימאונה מחכה משוכה לא פשוטה בדמות היריבה המוכרת ברצלונה.