בן שרף סומן כבר מזמן כעתיד הגדול של הכדורסל השראלי. בימים אלו, הגארד בן ה-18 שמככב במדי אולם הגרמנית ועתיד להיבחר בעוד חודשים ספורים בדראפט ה-NBA מקבל גם את הבמה המרכזית בנבחרת ישראל, ומרגיש שהוא כבר ממש ההווה של הכדור הכתום בישראל. רגע לפני שינעל את קמפיין מוקדמות היורובאסקט מול סלובניה
(שני, החל מ-20:30, ישיר ב-5SPORT), התפנה הכוכב העולה לראיון מיוחד עם ערוץ הספוררט. על השאיפות, הובלת הנבחרת, הפריצה ווהציפיות הגבוהות, לפניכם.
צפו בראיון המלא בנגן הוידאו למעלה>>כל המדינה רואה ומדברת עליך, שק של ציפיות, אנשים באים לראות אותך מכל העולם, איך מתמודדים?"יש לחץ. אני חושב שחשוב לדבר, להוציא מה שאתה מרגיש - משפחה, הורים וחברים. אנשים שאני יודע שעושים לי טוב אז אני משתדל לדבר איתם הרבה על הדברים האלה. אני חושב שזאת הדרך שלי".
קורא את תחזיות הדראפט?"כשיוצא משהו גדול כן, מסתכל וקורא. בהתחלה זה השפיע קצת יותר אבל לומדים להבין שכרגע עוד אין לזה יותר מדי משמעות, זה לא אמור להשפיע על איך שאני משחק או מתנהל".
איך הליגה הגרמנית?"טובה, פיזית מאוד, כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה, אנחנו הפסדנו לקבוצה מהמקום הלפני אחרון לא מזמן. אין מקום לחלום, אתה צריך תמיד להיום שם. נורא פיזיים ואגרסיביים, משחקים נורא מהר, גארדים טובים, ליגה קשה. אני מרגיש שאני בשנה הזאת מתקדם המון, גם ברמה הפיזית שאני עובד מאוד מאוד חזק, גם מבחינת הכדורסל שאני משחק המון ומשתפר בזה מן הסתם. הרבה עבודה אישית, השתפרתי מאוד".