"פנאתינייקוס תרגיש בבית מול הפועל ת"א"

האורחת בטוחה: אוהדיה יהיו הרוב במשחק החוץ בסופיה. הנתונים העדכניים

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
הפועל ת"א תארח הערב (חמישי) את פנאתינייקוס באולם 8888 שבסופיה, משחק קריטי עבור שתי הקבוצות בישורת האחרונה של היורוליג. האולם צפוי להיות מלא כמעט לחלוטין, כאשר בבולגריה דווח על כך שנרכשו כ-7,000 כרטיסים להתמודדות.

2,500 מתוכם, כך על פי התקשורת היוונית, צפויים להיות אצל אוהדי פנאתינייקוס, בעוד כרטיסים רבים אחרים נרכשו ע"י חובבי כדורסל בולגרים. "נשארו אלף כרטיסים בלבד", נכתב ב-Sportal. "כאשר לא מעט בולגרים אף חיכו לפנאתינייקוס בנמל התעופה". כך, למעשה, נטען כי מתוך 5,500 האוהדים שלא מגיעים מיוון צפוי להיות רוב לאוהדי פאו, או אוהדי כדורסל נייטרלים.

"סופיה ירוקה", המשיכו בגזאטה. "מחכה משימה קשה לפנאתינייקוס, פאו תרגיש כמו הקבוצה הביתית. לא מעט אנשים נוסעים ישירות מאתונה להתמודדות, זאת הזדמנות ענקית עבור הקבוצה של ארגין עתאמן".