ועכשיו ביזנס: הסיבה שאמבפה טס לצרפת

אחרי השלושער, הכוכב הגיע במטוס פרטי למולדתו. וגם: מה עשה כדי לא להחשף?

מערכת אתר ערוץ הספורט

תגיות: קילאן אמבפה

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
בספרד, באנגליה בצרפת, ובכל העולם למעשה, עדיין לא נרגעו מהשלושער של קיליאן אמבפה אתמול (רביעי) בפלייאוף ליגת האלופות מול מנצ'סטר סיטי ששלח את ריאל מדריד לשמנית הגמר על חשבון האנגלים עם 1:3 ו-3:6 בסיכום.

אחרי ההצגה בברנבאו, אמבפה התפנה מענייני כדורגל לענייני עסקים. הצרפתי הוא בעל מניות בקון והדברים לא הולכים לו כפי שהוא מצפה. המועדון נועל את הטבלה בליגת המשנה בצרפת עם 15 נקודות בלבד, מרחק 11 נקודות מחוף מבטחים ו-9 נקודות מהמקום שמוביל לפלייאוף הירידה לליגה השלישית.

הכוכב נחת בעיר במטוס פרטי היום ב-12:30 שעון צרפת והגיע למגרש במיניבוס שחור, כשניצל את מסיבת העיתונאים שהתרחשה באותו הזמן כדי להמנע מחשיפה. מאוחר יותר הוא צפוי להפגש עם ראש העיר ולאכול ארוחת ערב עם הצוות והשחקנים, כשהוא מתכנן לשוחח עימם על מצב הקבוצה. "עליו למצוא את המילים כדי להניע מחדש את המנוע". למעשה, מאז רכש מניות במועדון, אמבפה נמצא לראשונה בעיר.

ליגת האלופות

חצי גמר - משחק ראשון
TemplateLUT = 4.
יום שלישי 29.04.25 22:00
:
יום רביעי 30.04.25 22:00
:
טוען