"אמבפה בריא ב-100%": ריאל מתכוננת לדרבי

הכוכב הצרפתי צפוי לשוב להרכב של הבלאנקוס. אובלאק יעבור מבחן כשירות

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
אחרי שהעפילו לרבע גמר ליגת האלופות, ריאל מדריד ואתלטיקו מדריד חוזרות לליגה ומחר (ראשון) הן יפגשו בסנטיאגו ברנבאו לאחד המשחקים הגדולים שיש לכדורגל הספרדי להציע.

כשנותרו עוד 10 מחזורים לסיום העונה, הבלאנקוס מגיעים למשחק במקום השני כשהם בפיגור של 4 נקודות מהמוליכה ברצלונה ובידיעה שהם לא יכולים לאבד יותר מדי נקודות עד לסיום העונה, אם בכלל. אתלטיקו מדורגת במקום הרביעי ותוכל לעקוף בחזרה את ויאריאל אם לא תפסיד.


נזכיר כי בסיבוב הקודם, הלמה אתלטיקו 2:5 ביריבה שלה במטרופוליטנו עם צמד של חוליאן אלבארס. עם זאת, צריך לציין כי הקולצ'ונרוס לא ניצחו בברנבאו ב-10 השנים האחרונות. 

מבחינת מקצועית, ריאל מדריד תחסר את טיבו קורטואה שנפצע במשחק מול מנצ'סטר סיטי ויחזור רק בעוד כשישה שבועות. אנדריי לונין יתפוס את מקומו. בצד השני, יאן אובלק יעבור מבחן כשירות ואם לא יהיה זמין, הרי שחואן מוסו, שהצטיין מול טוטנהאם, יקבל שוב את המושכות. 

מאמן ריאל מדריד, אלברו ארבלואה, דיבר על קיליאן אמבפה לקראת המשחק: "הוא מוכן ב-100%. ראיתי אותו במנצ'סטר נכנס בצורה חיובית והראה שהוא בכושר פיזי מצויין. כולנו מתרגשים מהחזרה והתשוקה שלו". ארבלואה אישר שגם ג'וד בלינגהאם חזר לכשירות מלאה.