המאבק על האירופה בליגה הספרדית קרוב להסתיים. ריאל סוסיאדד הביסה הערב (חמישי) 0:3 את קאדיס המסובכת במאבקי התחתית והבטיחה את המקום באירופה, כשהיא תשחק או בליגה האירופית או בקונפרנס ליג. מי שהתקרבה לשם היא
ריאל סוסיאדד - קאדיס 0:3
אחרי ארבעה משחקים ללא ניצחון, הקבוצה מסן סבסטיאן השיגה את הניצחון הכל כך חשוב, ותוכל להבטיח את המקום השישי (ליגה אירופית) אם תנצח את ויאריאל בסרמיקה ביום ראשון הקרוב. בכל מקרה זו הפעם השלישית ברציפות שסוסיאדד תשחק באירופה. קאדיס נותרה 2 נקודות מעל הקו האדום כשנותרו עוד שני מחזורים לסיום העונה.
אלכסנדר סורלות' כבש ראשון בדקה ה-19 אחרי בישול של דויד 'אל מאגו' סילבה. 8 דקות אחרי פתיחת המחצית השניה, אדנן ינוזאי הכפיל את היתרון של לה ריאל מהנקודה הלבנה. עמוק בתוך תוספת הזמן (90+8) כריסטיאן פורטו המחליף הוכשל ברחבה ובעט פנדל מדויק כדי לקבוע 0:3 בסיום.