אחרי צאת חג הפסח, בלומפילד שוב ילבש חג: מחר (רביעי, 20:30, שידור ישיר ב-5SPORT) ייפגשו הפועל באר שבע ומכבי נתניה, לחצי הגמר הראשון של גביע המדינה ווינר. המנצחת תחזור לגמר הגביע, שם היא תפגוש את המנצחת בחצי השני - בין מכבי פתח תקווה מליגת העל להפועל נוף הגליל מהליגה הלאומית.
לקראת המשחק, התייחס מאמן הפועל באר שבע
אליניב ברדה למשחק הקרוב. "בגביע אין פייבוריטית", אמר ברדה, "בטח ביריבות שיש בין נתניה לב"ש, המשחקים תמיד צמודים ומאוד קשים. נתניה בתקופה טובה מאוד, אנחנו צריכים להיות הכי טובים שאנחנו יכולים - כדי לעבור לשלב הבא". לגבי התבוסה 4:1 מול מכבי חיפה, אמר ברדה: "בכדורגל תמיד יש את המשחק הבא. ההפסד היה כואב וצורם, אבל לפעמים כשאתה מקבל סטירה, אולי אתה מתעורר".
"מאז שמרקו בלבול בא", ניתח ברדה את היריבה, "הוא עושה קבוצה מדהימה והקבוצה נראית מצוין ועושה תוצאות טובות. אנחנו צריכים להתרכז בעצמנו ולעשות את הדברים הכי טובים שאנחנו יודעים לעשות".
הקפטן
מיגל ויטור הוסיף לצידו: "יודעים שזה משחק מכריע, שילהיב אותנו לשחק. זו הזדמנות גדולה עבורנו כדי לקחת תואר העונה, לסיים את העונה טוב; אבל קודם צריך לנצח ברביעי את חצי הגמר. תהיה לנו תמיכה מהאוהדים ואנחנו מתרגשים לשחק את המשחק הזה ומקווה שנעשה עבודה טובה וניקח כרטיס לגמר".
"כמובן שזה לא אידיאלי להפסיד כמו נגד חיפה, הדבר הטוב בכדורגל זה שיש את המשחק הבא לתקן מה שעשית לא נכון. יש לנו יריבה חזקה ששינתה מאמן, שיטה אחרת שהם משחקים העונה אז בוודאות ברדה יכין אותנו הכי טוב, ללמוד אותם, צריך לשכוח מה שהיה במשחק האחרון להתמקד במשחק הבא להביא אנרגיות חדשות ולתקן איפה שטעינו".