"דניאל פרץ עוזב? מאוד נתגעגע": אוהדי סוטון מודאגים מבאזונו

אוהדי הסיינטס חוששים לשוב לשוער הקודם אחרי הישראלי: "אחראי על הנזק"

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
"נתגעגע לפרץ" (GETTY)
"נתגעגע לפרץ" (GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
ימים ספורים עברו מאז שסאות'המפטון הודחה רשמית מפלייאוף העלייה לפרמיירליג בשל פרשת "ספייגייט" ונראה כי אוהדי ופרשני הסיינטס לא מצליחים להתנער מהפחד שאוחז אותם לקראת העונה הבאה.

בעקבות הפרשה הזו, עתידה של סאות'המפטון נותר בליגת המשנה כשבעקבות כך לא מעט שחקנים צפויים לעזוב את הקבוצה. אחד מאותם השחקנים הוא השוער המושאל של הקבוצה, דניאל פרץ, שעל פי הדיווחים אמור לחזור כעת מההשאלה לבאיירן מינכן.
בעקבות העזיבה המסתמנת, נראה כי אוהדי הקבוצה לחוצים לקראת זהות השוער שיעמוד בין הקורות בעונה הבאה: "על פי הדיווחים שפורסמו, פרץ צפוי לחזור כעת לגרמניה בעקבות הפרשה, במקום להישאר בקבוצה כמו שהוא היה אמור". 

"מדובר במכה קשה מאוד לסאות'המפטון", המשיכו לנתח בתקשורת בממלכה, "פרץ תפס מומנטום ונראה היה שהסיינטס סוף סוף מצאו איש עליו הם יוכלו לסמוך בין הקורות בדיוק כמו שהם רצו. נראה כעת כי הסיינטס יצטרכו ליפול בחזרה על גאווין באזונו, שאחראי על הרבה יותר טעויות ונזק מאשר מחליפו".

לא רק בתקשורת מודאגים מהעזיבה. בעמוד האוהדים הברזילאי של סאות'המפטון, "דה סיינטס ברזיל", דירגו את העונה של שחקני הקבוצה: "ציון 8.5 לפרץ על העונה שלו. הוא היה אופציה בטוחה בשער, שחקן יעיל מאוד. אם היה מגיע לפני הוא היה משפיע על המועדון הרבה יותר".

לצד זאת, באותה קבוצת אוהדים גם ניתחו את העונה של קודמו של פרץ בתפקיד, באזונו: "עונה מחרידה שלו. הוא היה גרוע במשחק הרגל שלו, גרוע עם הידיים וגם גרוע עם המוח. אנחנו נותנים לו ציון 3 מתוך 10".