נעצר אוהד הפועל ת"א נוסף בחשד להצתה

מדובר בצעיר בן 19. עורך דינו: "פרט להיותו אוהד של הקבוצה, אין שום קשר בינו לפרשה". ביהמ"ש האריך את מעצרו של החשוד שנעצר אתמול. מעצרים נוספים צפויים עוד השבוע

אסף אפל

Getting your Trinity Audio player ready...
זירת ההצתה (צילום: האתר הרשמי)
זירת ההצתה (צילום: האתר הרשמי)
שנה גודל פונט א א א א
מעצרו של החשוד בהצתת מתחם האימונים בבית וגן הוארך עד יום חמישי, כך קבע הבוקר (שלישי) סגן נשיא בית משפט השלום בירושלים, שמעון פיינברג. בנוסף, נעצר אחר הצהריים חשוד נוסף בהצתה, אוהד הפועל ת"א בן 19.

החשוד שמעצרו הוארך, אותו מייצג עו"ד שמואל אלברנס, סירב לדבר עם התקשורת וכשנשאל אם יש לו מה להגיד, קילל את הכתבים במקום. גם פרקליטו סרב לדבר עם נציגי התקשורת, זאת מאחר שהדיון נערך בדלתיים סגורות.

כזכור, במוצאי שבת הוצת מתחם האימונים של בית"ר ובנוסף, רוססו במקום כ-20 כתובות נאצה שרמזו כי מדובר במאלכתם של אוהדי הפועל תל אביב לקראת המשחק בין שתי הקבוצות בטדי. החשוד הינו אוהד הפועל ת"א מוכר, בן 21.

דירקטור הפועל תל אביב, משה הראל, התייחס להצתה בבית וגן: "אנחנו מגנים את המעשה. כולנו תקווה שהמשטרה תמצא את המתפרעים ותמצה איתם את הדין, ולא משנה באילו אוהדים מדובר".

במשטרת ישראל הודיעו כי בימים הקרובים צפויים מעצרים נוספים. עו"ד שחר מנדלמן שמייצג את העצור הנוסף של הפועל: "מעבר לעובדה שהלקוח שלי אוהד הפועל ת"א, אין בינו לבין הפרשה הזו כל קשר. מדובר בחייל שירות חובה ללא עבר פלילי ששמו נקשר לפרשה בטעות וכך אנו מקווים שבית המשפט יקבע מחר".