קרית אתא גברה 0:1 על כפר קרע ונצמדה לאום אל פאחם

ליגה א' צפון: אילן טל כבש את שער הניצחון במשחק שהופסק ל-30 דקות, עקב פציעה של מאלק כבהא, שאיבד את הכרתו

מערכת אתר ערוץ הספורט ודאבל פס

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
במשחק הנעילה של המחזור ה-18 גברה קרית אתא 0:1 על כפר קרע, במפגש קצוות של ליגה א' צפון. אילן טל כבש את השער היחיד במשחק, שהבטיח לקבוצה של רוני דורה את המקום ה-2 בטבלה.  

המשחק הזה יזכר בשל אירוע שלא ממש קשור לכדורגל. עם הכניסה לדקה ה-90. כפר קרע שפיגרה 1:0 יצאה להתקפה. עאמר כבהא הגביה לתוך הרחבה ומאלק כבהא עלה עם שוער אתא, אסף מנדס לכדור גובה. כבהא נחת על הקורה, נחבט בראשו איבד את ההכרה. שחקני הקבוצות שהבחינו באירוע וקראו מיד לחובש שנכנס והעניק טיפול ראשוני לשחקן. לאחר כ-20 דקות הגיע אמבולנס, וכחצי שעה חודש המשחק ל-4 דקות נוספות.

מהלך המשחק:
בדקה ה-1 בעט אילן טל מתוך הרחבה ושוער קרע, יוני גולרשן הדף לקרן. כפר קרע הגיבה כעבור 6 דקות. עמאר כבהא פרץ באגף הימני, הגיע מול השוער אך בעט לרשת החיצונית. הדקה ה-9 בעט ניר צביאלי מ-18 מטר אך שוב גולרשן היה במקום והדף לקרן. המשחק הקצבי נמשך. 0:0 במחצית הראשונה.

במחצית השנייה ירד מעט קצב המשחק. בדקה ה-68 הגביה גדעון אדגו קרן לראשו של אחמד גליון שנגח, אך אלירן אלקיים הרחיק מקו השער. עשר דקות (80) לסיום הובקע השער היחיד במשחק. בן חמו הגביה לרחבה, עבד כעביה הרחיק לא טוב, היישר לאילן טל שירה מהאוויר טיל שטוח לתוך הרשת, 0:1.

לאתר דאבל פס