תשיג ניצחון ראשון? אחרי ההפסד הכואב לווילרבאן במחזור הפתיחה, והניצחון המוחץ ברבע גמר גביע ווינר, מכבי תל אביב תמריא הערב (שלישי) לבלגרד, לקראת מפגש פיקנטי מול בשיקטאש הטורקית, במדיה משחקים לא פחות מ-4 אקסים של המועדון הצהוב. לקראת המשחק ורגע לפני שעלו למטוס, דיברו קיטון וואלאס, ג'ימי קלארק ועודד קטש.
"היה לנו הרבה מה ללמוד מהמשחק הראשון. זה שלב מוקדם ואנחנו צריכים להתחבר עדיין", סיפר הגארד. "באופן אישי, אני צריך עדיין לשפר את המשחק שלי ולהתחבר לשיטה, לאירופה וליורוליג. צריך להמשיך ללמוד, להתאמן ולהיות טוב יותר בסך הכל. עודד אמר לנו שאנחנו צריכים להיות אגרסיביים וגם אני באופן אישי. לקרוא את האירועים נכון, להיות חזק בהגנה וכמובן גם אגרסיבי בהתקפה".
בהמשך, דיבר המאמן וסיפר כי ג'ון דיברתולומאו לא יטוס עם הקבוצה ומן הסתם לא יכלל בסגל, בשל חתונת אחיו. כמו כן, גם גור לביא הפצוע לא טס עם הקבוצה. "חבל שאנחנו לא משחקים בבית. זה הופך את הנסיעות לקשות וזה לא קל להתחיל עוד עונה בחוץ", פתח קטש.
"שתי הקבוצות הראשונות שפגשנו ונפגוש לא אמורות להיות בטופ של היורוליג אבל זה בדיוק מה שמאתגר. זה לא הולך להיות הכי יפה והכי נקי כמו שנרצה בעוד מספר חודשים, אבל נהיה צריכים להיות הרבה יותר פיזיים. זו קבוצה שמשחקת מהר ועשתה צרות לקבוצות גדולות".
לסיכום אמר: "נצטרך לדעת להשתמש בעומק שלנו. יש לנו שני משחקים לא פשוטים בהמשך ומחר נהיה חייבים לנצח. אנחנו נצטרך להיות הרבה יותר טובים. אנחנו מנסים שחקנים בכל מיני סיטואציות. אנחנו צריכים להיות אגרסיביים יותר, וזה חסר לנו באופי. להיות קצת יותר רעים".
ג'ימי קלארק דיבר גם כן: "שבוע כפול הוא תמיד קשה. בטח כשרחוקים מהבית. ננסה להיות הכי טובים, להביא אנרגיה ולשחק ביחד כדי להשיג את הניצחון. באופן אישי, אני חושב שנצטרך להיות יותר ביחד למשך 40 דקות, לשחק הגנה ולהביא הרבה אנרגיה. זה מה שיעזור לנו. אני מסכים עם עודד לגבי זה שהמשחקים לא בישראל. להיות כאן בארץ ולראות איך הכל כרגיל, אין סיבה שהמשחקים לא יהיו בישראל. מקווים שזה יקרה בקרוב".