חוטף גם מלוחמי UFC: הסערה של ז`אן סילבה

מכעיס: הלוחם הברזילאי שהגיע לארץ סופג אש ברשתות, הקהל הישראלי בא לעזור

גבע ינקלביץ'
גבע ינקלביץ'
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
חוטף אש גם מלוחמי UFC. סילבה בנתב"ג
שנה גודל פונט א א א א
בימים האחרונים הגיע לישראל לוחם ה-UFC ז'אן סילבה, לצורך עזרה לעילאי ברזילי בקרב שלו באירוע GFN מחר (שני). הגעתו לישראל והראיון שערך עם ערוץ הספורט בנמל התעופה בן גוריון יצרו סערה ברשתות ומשכו אש גדולה אל הלוחם האהוב.

כשהיה בנתב"ג לאחר נחיתתו, סילבה הצטלם עם חייל צה"ל והתמונה הזו הודהדה ברשתות על ידי פרו פלסטיניים שתקפו את הברזילאי. לא רק זאת, אלא שגם לוחמי UFC תקפו את סילבה על הגעתו לישראל. בין היתר יצאו נגדו שון סטריקלנד, מארווין וטורי והלוחם האמריקני-פלסטיני בילעל מוחמד, שטענו כי הוא קיבל כסף כדי להגיע לישראל.
בעקבות זאת, ברזילי וחובבי הענף יצאו בקמפיין תמיכה בסילבה, במטרה לתמוך בו בזמן שהוא איבד עוקבים וחטף אש והייט ברשת, והכל רק כי נחת בישראל. גם אתם יכולים לעזור ולתמוך בסילבה, על ידי תגובות תמיכה על הפוסטים שלו, כמו גם הוספת עוקב במטרה לעזור לו בתקופה הזו. לחצו כאן לפרופיל האינסטגרם של ז'אן סילבה.