"זכייה בגביע העולם - החלום של כריסטיאנו רונאלדו"
מנהל נבחרת פורטוגל לשעבר: "הוא חושב על המונדיאל המון, זה הכל בשבילו"
רונאלדו, יזכה במונדיאל? (getty)
יעשה היסטוריה? כריסטיאנו רונאלדו יתחיל בעוד 8 ימים את המונדיאל השישי בקריירה שלו, ויקווה להוביל את פורטוגל לזכייה אדירה ולהוסיף את גביע העולם לארון התארים העשיר שלו. קרלוס גודיניו, דמות ותיקה בכדורגל הפורטוגלי, התייחס לתקוות של רונאלדו בריאיון שקיים במולדתו.
הטירוף התחיל. לחצו ל-5 חבר'ה - משחק ניחושי תוצאות המונדיאל של ערוץ הספורט בשיתוף מקדונלד'סהצטרפו לפנטזי מונדיאל של "בנק יהב" וערוץ הספורט
גודיניו פתח וסיפר: "אני לא יודע מתי כריסטיאנו יפרוש בדיוק, אבל הסוף מתקרב מאוד, הגוף לא נשאר ככה לנצח. החלום שלו זה לסיים עם זכייה בגביע העולם, הוא חולם על זה כל הזמן, אבל זו משימה קשה מאוד.
איש ההתאחדות הפורטוגלית בעבר המשיך: "בפורטוגל יש שחקנים ששיחקו המון משחקים העונה, הטורניר יהיה מתיש וישוחק ב-3 מדינות. יהיו גם שינויי אקלים משמעותיים, זה לא קל. מי ששם יצטרך להתמודד עם קשיים".
גודיניו, שהעביר 50 שנים בתפקידים שונים בהתאחדות הפורטוגלית, ראה מקרוב את רוב המסע הבינלאומי של רונאלדו. הכדורגלן בן ה-41 הגיע לנבחרת לצד כוכבים ענקיים כמו לואיס פיגו, רוי קוסטה ואחרים, אך לא נבהל והיה בטוח בעצמו וכמה שהוא טוב.
"לא היה קשה לעבוד עם כריסטיאנו. הוא הגיע כבר בגיל 18 לנבחרת והבין מהר מאוד לאן הוא הגיע. רונאלדו היה שחקן יוצא דופן מהשנייה הראשונה, וידע לתעל עצות שקיבל מאחרים, הוא דמות מיוחדת. הוא ספג כמה פעמים דיבור לא קל משחקנים ותיקים בחדר ההלבשה, אך התמודד עם זה בגבורה".