הצגה שהלכה לפח: מופע השיאים של דן אוטורו

סנטר הפועל ת"א רשם את אחת ההופעות הגדולות שנראו בפלייאוף היורוליג

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
הפועל תל אביב קיוותה להמם הערב (רביעי) את ריאל מדריד בפתיחת סדרת הפלייאוף ביורוליג, אך לצערה - גם ניסיון קאמבק בדקות הסיום לא הועיל בדרך ל-82:86 של הבלאנקוס, שעלו ל-0:1 משמעותי מאוד.

הכוכב מתחת לסלים של הבלאנקוס, אדי טבארס, נפצע כבר כעבור שתי דקות ובספק להמשך הסדרה - ומי שניצל זאת עד תום היה דן אוטרו, שסיפק את משחק היורוליג הגדול בחייו.

אוטורו סיים את הערב עם 20 נקודות (8 מ-9 מהשדה, 4 מ-6 מהעונשין), והיה רחוק 4 נקודות בלבד מהשוואת שיא הקריירה שלו ביורוליג. בכל מקרה, הוא גם קטף לא פחות מ-17 ריבאונדים, ושבר את שיא הקריירה שלו ביורוליג, במה שהוביל אותו למדד של 38 - שיא קריירה נוסף. את כל זה, הוא עשה בפחות מ-29 דקות על המגרש.

את שיא המדד הקודם שלו קבע אוטורו ב-12 בדצמבר 2025, אז קבע 30 מדד נגד וירטוס בולוניה במשחק בו רשם 21 נקודות ו-10 ריבאונדים. את שיא הריבאונדים הקודם שלו הוא רשם במשחק הקודם של הקבוצה, ב-17 באפריל 2026 אז הוריד 11 ריבאונדים נגד מונאקו.