(צפו במהלכים של דני אבדיה בנגן הווידאו שלמעלה)
באיזורים הנכונים. פורטלנד עלתה הבוקר (שבת) אל המקום ה-8 ב-NBA אחרי 104:108 על מינסוטה בחוץ, כאשר דני אבדיה סיים את המשחק עם 25 נקודות ו-8 ריבאונדים.
הישראלי היה מרוצה מאוד בסיום ואף העלה לרשתות החברתיות שלו סטורי עם הכיתוב: ״אני אוהב את הקבוצה הזאת״.
מי שגם כן היה שבע רצון הוא האיש שהופיע בקלאץ׳ עבור הבלייזר, ג׳רמי גרנט. ״זה היה משחק פיזי. אנחנו מתכוננים לפלייאוף או לפליי-אין, מה שזה יהיה, אז ידענו שאנחנו צריכים לבוא ולנצח את המשחק״, אמר בסיום.
המאמן טיאגו ספליטר הוסיף את הסיכום שלו: ״ממה אני הכי מרוצה? פשוט מהדרך שבה שמרנו ברבע האחרון, אני חושב שזה היה מיוחד. החבר׳ה נלחמו בכל פוזשן. זה מאוד חשוב להם. אהבתי את העמידות שלהם, הם נלחמו על כל נקודה וזה הדבר הכי מיוחד עבורי״.
לקראת הסיום, ספליטר התייחס לאבדיה, ולאו דווקא לחיוב: ״קלינגן עבד טוב מאחורי רודי גובר עם המהירות שלו. במחצית השנייה הם (מינסוטה) עשו את ההתאמות ועברו לשמור יותר ב׳דרופ׳. ניסינו למצוא אותו ולא הצלחנו. אנחנו צריכים להיות חכמים יותר בדברים האלה, במיוחד דני (אבדיה) במהלכים האלה, הוא איבד את הכדור יותר מדי. זה דבר שאנחנו צריכים לעבוד עליו״.