כמו בכדורסל הישראלי, גם קבוצת הכדורסל של דובאי - נודדת בשל המצב. הקבוצה מאיחוד האמירויות משתכנת היום בסראייבו, שם היא קיימה אתמול את המשחק שבו ניצחה את באסקוניה. מי שמשחק בדובאי הוא אקס הפועל תל אביב, ברונו קאבוקלו, שפתח את העונה באדומים ושוחרר לקבוצה מהמפרץ.
"הכל טוב אצלי", מספר קאבוקלו בראיון ל"אולפן היורוליג". "אני בבוסניה עכשיו. היה קצת קשוח, אבל התרגלנו לזה. דובאי עשו בשבילנו הרבה. לא יודעים כמה זמן נהיה פה. אבל טוב לנו כאן בבוסניה, בסראייבו. התאמנו מול 5,000 אוהדים באולם, זה נחמד. הממשלה באיחוד האמירויות הסבירה לנו שצריך להרגיע, והכל בשליטה".
מה השתבש בהפועל ת"א? "היתה לי פציעה והקבוצה הצליחה בצורה מצויינת והדברים השתנו. הם אמרו לי שיהיה לי קשה ברוטציה. הפועל עדיין קבוצה טובה והם יכולים להשלים עונה גדולה. העונה לא היו לי הרבה הזדמנויות בגלל הפציעה בחלק הראשון של העונה. אין לי מה לומר על זה. הלוואי שהייתי יכול לעזור להם העונה. אני אוהב את המדינה".
על מאמן הפועל, אמר קאבוקלו: "מערכת היחסים שלי עם איטודיס היתה טובה. באתי מפרטיזן אצל אוברדוביץ', וסגנון המשחק שלהם דומה. הוא ווינר ולכן הוא מאמן את הפועל ת"א".
באשר לדובאי, אמר הסנטר: "אני מרגיש פה בנוח. שיחקתי עם חלק מהשחקנים או נגדם במהלך הקריירה. ברגע שהגעתי לדובאי נתנו לי להרגיש בבית. מבחינת תרבות כדורסל זה שונה מבלגרד או ת"א. צריך לתת להם זמן. זה מועדון בצמיחה".
מי תעלה לפלייאין? "אני מקווה שנעשה את זה. עד סוף העונה הולך להיות מאוד תחרותי. כל משחק הוא כמו גמר. כל קבוצה יכולה לייצר רצף. אני מקווה שנצליח להגיע לפיינל פור. הפועל? אם ישארו בריאים, יש להם סיכוי להגיע לשם".