UFC 326 הגיע לסיומו הבוקר (ראשון), אחרי אירוע רווי אירועים ורגעים גדולים בלאס וגאס. במוקד העניינים: צ'ארלס אוליביירה סיפק תצוגת תכלית וזכה בחגורת ה-BMF, אחרי שהביס את מקס הולוואי עם חמישה סיבובים בשליטה מלאה. בנוסף, נוקאאוטים לגרגורי רודריגז ודרו דובר.
צ'ארלס אוליביירה (37-11) גבר על מקס הולוואי (27-9) וזכה בחגורת ה-BMF
הברזילאי לא יכול היה לספק ניצחון יותר משכנע וחד משמעי. כל סיבוב בקרב הזה התחיל בטייקדאון כלשהו של דו ברונקס וכל סיבוב בקרב הזה הסתיים בשליטה שלו על הקרקע. הולוואי לא הצליח להיכנס לקרב ולספק נזק ולמעשה אוליביירה לא נתן לו כמעט לזוז מהרצפה.
לצד זאת, הקרב לא סיפק הרבה אקשן על הרגליים, למורת רוחו של הקהל המקומי. הג'יו ג'יטסו של הברזילאי ניצח בפער את האגרוף של האמריקני ובזאת הפך אוליביירה ללוחם הרביעי שמחזיק בחגורת ה-BMF, אחרי חורחה מאסבידל, ג'סטין גייצ'י והולוואי עצמו. צפו בקרב בנגן הווידאו למעלה.
קאיו בוראליו (18-2) גבר על רייניר דה רידר (21-4) בהחלטת שופטיםקרב צמוד בקו מיין איוונט של האירוע בלאס וגאס. בעוד בוראליו שלט לאורך הסיבוב הראשון ונראה היה מצוין, דה רידר התעורר וסיפק סיבוב שני מצוין, שהכניס אותנו לסיבוב האחרון במצב עניינים יחסית מאוזן. בסופו של דבר, החלטת השופטים הלכה עם הברזילאי, שחוזר לנצח אחרי ההפסד הכואב לנאסורדין אימאבוב. הפסד שני רצוף לדה רידר והרביעי שלו בסך הכל בקריירה.
צפו בקרב>>>