טירוף: ראסל יזנק ראשון, ורסטאפן התרסק

ההולנדי ייצא לדרך מהמקום ה-20 במירוץ הראשון, אנטונלי שני, נוריס שישי

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTY)
(GETTY)
שנה גודל פונט א א א א
לאחר מאבק אליפות מהגדולים שידענו בעונה שעברה, עונת פורמולה 1 חדשה יצאה הבוקר (שבת) לדרך באוסטרליה עם מקצה דירוג משוגע לחלוטין ובצורה הטובה ביותר שמרצדס הייתה יכולה רק לחלום עליה.

ג'ורג' ראסל, שסומן על ידי סוכנויות ההימורים כפייבוריט לזכות באליפות העונה, סיים את מקצה הדירוג במקום הראשון בזמן ששותפו למרצדס, קימי אנטונלי, יחל את המירוץ הראשון של העונה מהמקום השני. את השלישייה הראשונה יסגור איזאק האדג'ר, שהחל את העונה הזו כנהג רד בול.
בזמן שהצרפתי הרשים, שותפו לקבוצה מקס ורסטאפן איכזב בענק לאחר שהתרסק במהלך Q1 ויחל את המירוץ אי שם ממעמקי המקום ה-20. בכל מקרה, שארל לקלר יהיה זה שיזנק במקום הרביעי, אוסקר פיאסטרי במקום החמישי והאלוף המכהן לנדו נוריס יוזנק מהמקום השישי בלבד.

במקום השביעי תמצאו את לואיס המילטון, ובמקומות השמיני והתשיעי אלו ליאם לוסון וארביד לינדבלאד - כאשר השניים רשמו הופעות מעולות עבור רייסינג בולס. מי שסוגר את העישירייה וינסה להשיג ניקוד הוא גבריאל בורטולטו.

סדר ההזנקה המלא:
1. ג'ורג' ראסל (מרצדס)
2. קימי אנטונלי (מרצדס)
3. איזאק האדג'ר (רד בול רייסינג)
4. שארל לקלר (פרארי)
5. אוסקר פיאסטרי (מקלארן)
6. לנדו נוריס (מקלארן)
7. לואיס המילטון (פרארי)
8. ליאם לוסון (רייסינג בולס)
9. ארוויד לינדבלאד (רייסינג בולס)
10. גבריאל בורטולטו (אאודי)
11. ניקו הולקנברג (אאודי)
12. אוליבר ברמן (האאס)
13. אסטבן אוקון (האאס)
14. פייר גאסלי (אלפין)
15. אלכסנדר אלבון (וויליאמס)
16. פרנקו קולאפינטו (אלפין)
17. פרננדו אלונסו (אסטון מרטין)
18. סרחיו פרס (קאדילק)
19. ולטרי בוטאס (קאדילק)
20. מקס ורסטאפן (רד בול רייסינג)
21. קרלוס סיינס (וויליאמס)
22. לאנס סטרול (אסטון מרטין)