לצד המשחקים של מכבי ת"א והפועל ת"א, 4 משחקים נוספים נועלים הערב (חמישי) את המחזור ה-29 ביורוליג. זה מה שקרה הפעם בליגה הטובה באירופה.
פנאתינייקוס (13:16) - פריז (18:10) 104:99
הירוקים וארגין עתמאן הציגו לראווה את הרכש החדש, נייג'ל הייז דייויס, שערך בכורה מחודשת ביורוליג - וכמעט הוביל קאמבק משוגע מפיגור 12 שלוש דקות לסיום - אך הפך לגיבור הטראגי של המשחק בסופו של דבר.
פריז ניצלה את היעדרותו של קנדריק נאן, ברחה עם רבע שני אדיר של 16:29, וכבר הוליכה 86:98 כשלוש דקות לסיום. אז, הייז דייויס והחבורה הירוקה התעוררו, צימקו ל-101:99 והחזיקו את הכדור בידם. הייז דייויס בחר לקחת שלשה קשה אותה החטיא בזמן שהוא טען לעבירה שנעשתה עליו, ומיד לאחר מכן ביצע עבירה בלתי ספורטיבית שגמרה את הסיפור עבור קבוצתו.
הפורוורד האדיר סגר את משחק החזרה על הבמה הבכירה עם 27 נקודות, אך סיים מתוסכל בזמן שנדיר היפי הוביל את הפריזאים עם 20 נקודות ו-5 אסיסטים.
ולנסיה (10:19) - באסקוניה (20:9) 79:108
החבורה הבאסקית כנראה חזרה שיכורה מחגיגות הגביע שלה, והתפרקה לחתיכות מול העטלפים. ולנסיה פתחה בטירוף עם רבע ראשון משוגע של 16:35, ונעלה את המחצית הראשונה עם שיא היסטורי של 68 נקודות לעומת 35 בלבד של יריבתה.
מכאן, המחצית השנייה שוחקה לפרוטקול בלבד באחד המשחקים היותר חד צדדיים של העונה ביורוליג. יאן מונטרו נצץ עם 20 נקודות, 8 ריבאונדים ו-6 אסיסטים בזמן שגם ברנקסטון קי היה טוב והוסיף 14 נקודות ו-6 ריבאונדים משלו.
ריאל מדריד (11:18) - באיירן מינכן (17:12) 70:93
הבלאנקוס לא באמת התקשו לרגע, ורבע שני גדול של 21:34 העניק להם יתרון 20 במחצית - כאשר במהלך המחצית השני יתרון השיא כבר הגיע ל-32 נקודות. מריו הזוניה הוביל את רשימת הקלעים עם 16 נקודות, בזמן שלצידו טריי ליילס (12) ואדי טבארס (11) תרמו גם הם. בצד השני ג'סטניאן ג'סאפ הוביל עם 17 נקודות שלא הספיקו.