דומיננטיות אחרת: מכבי ת"א של רוני דיילה

מהשערים, דרך הבעיטות למסגרת ועד ההגנה. השיפור תחת המאמן החדש בצהוב

מערכת אתר ערוץ הספורט
עיקבו אחרינו
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א
ממשיך בשלו. מכבי ת"א הבקיע רביעייה שלישית ברציפות בעידן רוני דיילה הערב (שני) ב-0:4 על בני ריינה, כשהקבוצה ניצחה 1:4 את קרית שמונה ו-0:5 את מכבי יפו.

לשם השוואה, לקח למכבי ת"א תשעה משחקים להגיע ל-14 משחקים קודם לכן, כשזה כולל את ה-0:5 הגדול על הפועל חיפה בגביע. הקבוצה בעטה 11 פעמים למסגרת מול ריינה, 13 מול קרית שמונה ו-11 מול יפו: נתון מטורף של 35 בעיטות למסגרת בשלושה משחקים, או  בעיטה למסגרת כל 7.75 דקות.


יונס מלדה, אגב, כבש לראשונה מזה שנתיים פחות יום. השער הקודם שלו במדי מכבי ת"א היה ב-10 בפברואר 2024. סייד אבו פרחי כבש בכל אחד משלושת המשחקים תחת המאמן החדש, כשהוא בישל פעמיים מול ריינה.

תחת דיילה, הצהובים במאזן שערים חריג של 1:13, כשזו למעשה הפעם השנייה בלבד העונה בה הם שמרו על שער נקי בשני משחקים רצופים בכל המסגרות. הפעם הקודמת והיחידה הייתה ב-0:0 מול פאוק סולניקי ולאחריו ה-0:9 מול בני סכנין ב-28.9.

למעשה, בשני משחקי הליגה תחת האיש החדש על הקווים, אבו פרחי כבש את אותה כמות השערים כמו שהרשית בכל העונה בליגה תחת ז׳רקו לאזטיץ׳ - 2. אך תחת דיילה, הוא גם הוסיף בישול במשחק נגד עירוני קרית שמונה, כאשר יש לו גם שער נגד מכבי יפו בגביע המדינה. המשמעות: 100% הצלחה תחת דיילה - 3 שערים ב-3 משחקים.