האדומים שרדו את המותחן, ושמרו על הפסגה: במשחק הראשון שלה אי פעם במפעל על אדמת ישראל, הפועל תל אביב ניצחה הערב (שלישי) 78:84 את הכוכב האדום בלגרד, עלתה למאזן 4:11 ונשארה במקום הראשון ביורוליג אחרי 15 מחזורים. בתום משחק צמוד ודרמטי, האדומים של דימיטריס איטודיס השיגו ניצחון גדול - בפיס ארנה שבירושלים.
גיבור המשחק,
אלייז'ה ברייאנט התייחס בסיום לעתידו - על רקע הספק לגבי הגעת משפחתו לישראל והבטיח: "אני נרגש לשחק בקבוצה הזאת. אני שמח להיות בישראל ואני אהיה פה עם המשפחה שלי. אני שמח לשחק מול הקהל הביתי, קיבלנו המון אנרגיה בסיום ואנחנו אסירי תודה לחזור לישראל".
"המטרות שלי הן על בסיס יומי. היום התרכזתי בלנצח, מחר אתעסק בגוף שלי. לא חושב יותר מדי קדימה, אני מנסה להיות עקבי ונראה מה יהיה. יש לנו את מה שצריך כדי להגיע הכי רחוק. בסוף אנחנו צריכים להסתכל ממשחק למשחק ולראות לאן זה לוקח אותנו".
מוקדם יותר, הוא אמר: "שיחקנו משחק טוב מול קבוצה טובה, נלחמנו עד הסוף והשגנו את הניצחון. זה שבוע כפול, אז צריך להתרכז ולהתכונן למשחק הבא. אני עושה כל מה שאני יכול כדי לנצח. היום התרכזתי בקליעה, בסוף השגנו את הניצחון וזה מה שחשוב".
גם
אנטוניו בלייקני סיכם היטב: "החברים שלי לקבוצה עוזרים לי להיות שחקן קלאץ' מצוין. ג'ונס? הוא הגבר שלנו. לקח לו זמן להתחבר לקבוצה, אבל הוא טוב". לגבי עתידו, אמר: "יהיה נהדר להישאר כאן, אני אוהב את ת"א ועכשיו כשהמשחקים חזרו זה יותר טוב. מו"מ? משאיר את זה לסוכנים ולקבוצה".