דיווח: שתי קבוצות היורוליג שבעקבות סייבן לי

בטורקיה טוענים שגארד אולימפיאקוס דרש לעזוב, ומעורר עניין בליגה

מערכת אתר ערוץ הספורט

תגיות: סייבן לי

Getting your Trinity Audio player ready...
(Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images)
(Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images)
שנה גודל פונט א א א א
סייבן לי פרץ לתודעת הכדורסל האירופית רק לפני שנה, אבל בזמן הזה נראה שהגארד האמריקאי חווה כבר כמעט הכל. מי שלהט במדי מאניסה בפתיחת העונה הקודמת, חתם במכבי, חזר לקבוצה הטורקית בהמשך ועזב לאחר מכן לאולימפיאקוס לא מצליח להשתלב בקבוצה מפיראוס, מה שעלול להוביל לסיום דרכו שם.

לי רושם 4.3 נקודות בממוצע למשחק ביורוליג, ובטורקיה טוענים שהוא מעוניין להשתחרר מהקבוצה. "יש רחשים בנוגע ללי", אמר ארמן קונטר, "לפי מה שאני שומע, היעד הבא שלו זו אחת משתי קבוצות היורוליג שבאיסטנבול - אנדולו או פנרבחצ'ה". 

בזמן שביורוליג הוא לא מצליח להשפיע, יש לציין שבליגה לי נראה טוב הרבה יותר עם 11.4 נקודות לצד 3.6 אסיסטים. במקביל אולימפיאקוס מחפשת חיזוק לקו האחורי שלה לאור הקשיים שלה בפתיחת העונה, כאשר לי עלול להיות זה שיפנה את מקומו לטובת העניין הזה.