נדרשים הרבה הסברים. מכבי תל אביב הובסה הערב (חמישי) 6:0 מול ליון, באחד המשחקים החלשים של הצהובים אי-פעם באירופה, שגם סוגר רצף של שתי שישיות שהצהובים סופגים אחרי ה-6:2 לבית"ר ירושלים.
מי שניסה להסביר את מה שקורה לקבוצה שלו הוא המאמן, ז'רקו לאזטיץ': "תוצאה קשה עבורינו, אבל היריבה היתה הרבה יותר טובה בכל שלב של המשחק. אנחנו צריכים לקבל את זה, זה לא קל עבורינו נקודה. אלו לא רגעים לדבר הזה, צריך לעבוד ולנסות ללמוד מהקבוצות האלו כדי להיות טובים יותר".
הסרבי המשיך: "אנחנו לא יכולים להשוות בין שני המשחקים האלו. ליון היא הרבה יותר איכותית מבית"ר, שעשתה הכל ב-25 דקות. ליון היתה טובה יותר לאורך כל 90 הדקות".
לאזטיץ' בחר להסתכל קדימה: "זה קשה עכשיו, אבל אני יכול להגיד כל דבר עכשיו, זה לא הזמן לזה. אנחנו צריכים לעבוד, לטוס ולהתכונן למשחק הבא שלנו ביום ראשון. עבור ספורטאי, אין דבר טוב יותר מההזדמנות הבאה. יהיו לנו רק יומיים לצערי, אבל אני מקווה שנהפוך את המומנטום הזה לצד השני".