חגיגת ריצה: כ-2,000 רצות ורצים כבשו את חצי מרתון השרון תלמה

המרוץ הייחודי המשלב את תל מונד, קדימה צורן ולב השרון זימן אווירה נהדרת, רצות ורצים מכל הרמות וגם מוזיקה שליוותה את האירוע לכל אורכו. מירב מינסס ועידו לכמן ניצחו במקצה לחצי מרתון. כל התוצאות בפנים

מערכת שוונג
Getting your Trinity Audio player ready...
חצי מרתון השרון תלמה | צילום: ארז ארטנשטיין, שוונג
חצי מרתון השרון תלמה | צילום: ארז ארטנשטיין, שוונג
שנה גודל פונט א א א א

לכתבות נוספות באתר שוונג לחצו כאן

חצי מרתון השרון תלמה Music Run נערך בשישי האחרון בשיתוף פעולה מיוחד ועוצמתי של המועצה המקומית תל מונד, המועצה המקומית קדימה צורן והמועצה האזורית לב השרון. כ-2,000 רצות ורצים הוזנקו למקצים השונים -ממקצים תחרותיים של חצי מרתון, 10 ק"מ ו-5 ק"מ, ועד למקצה המשפחות של תלמה והמקצה העממי ל-2 ק"מ.

שיתוף הפעולה של שלוש המועצות הינו נדיר בנוף הישראלי, ויצר מסלולים מרהיבים שעוברי בשטחן של כל שלוש המועצות - מהכבישים הפתוחים, דרך פרדס הקלמנטינות ויער קדימה הפסטורליים ועד לשכונות היפות והנעימות. אל המועצות הצטרף ביוזמה ובשותפות דארן פלצקי וכן תלמה כחסות ראשית. התוצאה - אחד המרוצים האהובים והמהנים בישראל.

לצד הריצה - גם המוזיקה שיחקה תפקיד. המרוץ נקרא בשמו השני Music Run וככזה עמדות מוזיקה ודי ג'ייז חיכו לרצים לאורך המסלול. בנוסף, להקות מקומיות עלו על הבמה באזור הכינוס והנעימו את זמנם של הרצות והרצים לפני הריצה ולאחריה עם מוזיקה נהדרת.

על המסלול עצמו - במקצה חצי המרתון ניצח עידו לכמן עם 1:18:06 שעות, כשהקדים את מתן חיות עם 1:20:44 שעות ואת אלדר פרדו עם 1:21:54 שעות. אצל הנשים מירב מינסס שמרה על תוארה וניצחה גם השנה עם 1:28:18 שעות, לפני טל פרנקל רוזנברג עם 1:35:08 וקורל גני עם 1:38:27 שעות.

 

צילום: נועם אופק, שוונג
צילום: נועם אופק, שוונג

במקצה ל-10 ק"מ ניצח רם כדורי עם 36:15 דקות, לפני ניב דוד עם 37:17 דקות ויובל לוי עם 38:57 דקות. אצל הנשים ניצחה ריקי ליברמן עם 44:50 דשקות, לפני ניצן אלון עם 48:07 דקות וטסמין טננבלט עם 48:46 דקות.

ב-5 ק"מ ניצח רז נביאליק עם 15:59 דקות, לפני יואב מליאר עם 16:13 ותומר גיא עם 16:21 דקות, כולם טריאתלטים בקבוצת The Buttons. אצל הנשים ניצחה עוד חברת קבוצה - עומר בן ארי - עם 22:50 דקות, לפני אנדי קפלוביץ עם 23:32 דקות ושחר ווסרקרוג עם 23:45 דקות.

מנכ"ל שוונג שלומי פרי סיכם: "היה לנו הכבוד והעונג להפיק זו השנה השיניה את מרוץ חצי מרתון השרון תלמה. שלוש מועצות שחוברות יחדיו להפקת אירוע זה בהחלט נדיר ושיתוף הפעולה במקרה דנן הוא שיתוף מנצח. תודה למועצת תל מונד, מועצת קדימה צורן ומועצה איזורית לב השרון ותודה ל-2,000 הרצות והרצים שהגיעו להשתתף בחוויה. נתראה בשבוע הבא במרוץ הגבורה באופקים".

לכל התוצאות והתמונות מהמרוץ לחצו כאן