למרות פערי הרמות הידועים מראש, בנבחרת ישראל מאוכזבים מההפסד 4:2 לנורווגיה במוקדמות מונדיאל 2026, והבלם עידן נחמיאס אמר בסיום: "זה היה אתגר מאוד גדול, אנחנו מאוכזבים כי הפסדנו וקיבלנו יותר מידי גולים. נצטרך ללמוד מהטעויות".
"אולי זה קצת חוסר ריכוז, אבל הכי חשוב שנישאר ביחד. צריך לשבת לראות וללמוד, יש לנו את הצוות הכי טוב", המשיך נחמיאס. יכולנו לתת הרבה יותר והיינו שווים הרבה יותר, ועם כמה שהאתגר היה גדול, יכולנו להוציא יותר. מול ארלינג הולאנד זה היה אתגר מיוחד, וואו. רבתי איתו כל כך הרבה במשחק היום ואני מבואס שהוא הבקיע".
"בסוף, כל משחק הוא לגופו", סיכם הבלם. "יש לנו נבחרת שמאוד מאמינה ומעריכה אחד את השני. אומנם נגמר 4:2, אבל עצם זה שידענו לחזור ל-1:1 זה משהו, ובלי הגול שספגנו בקרן אי אפשר לדעת מה היה קורה. בסוף זה כדורגל ויכול היה להתפתח למקום אחר, ולשם זה הלך".
אליאל פרץ, שפתח בהרכב, סיפר: "שמח מאוד שהיה לי משחק באופן אישי די בסדר. כל הנבחרת הייתה טובה, אבל לא הצלחנו להתמודד איתם. היינו פחות מרוכזים בנייחים ונלמד מזה. במחצית הראשונה קצת ניסינו לשמור יותר מאחורה ולהגיע למחצית השנייה ולנסות ללחוץ, ועשינו את זה. יש פערי רמות, אלה שחקנים מהקבוצות הטובות בעולם. במחצית השנייה עלינו כנבחרת שונה מהמחצית הראשונה. הנענו כדור ומצאנו פתרונות וזה מעודד, צריך לדעת לשמור טוב יותר בנייחים ולהיות יותר מרוכזים".
על ההתמודדות עם מרטין אדוגור: "כולם יודעים מה האיכויות שלו. הוא שחקן נפלא והיה מאוד לא פשוט לסגור אותו, הוא תמיד רואה כמה מהלכים קדימה. אני מקווה שנדע לעשות התאמות ולקוות שהוא לא יהיה טוב במשחק הבא".
פרץ, שנהנה מעונה גדולה בבאר שבע, סיכם: "אני שמח מאוד שקיבלתי הזדמנות ויש פה צוות שרואה את היכולת שלי העונה. שמח שזה בא לידי ביטוי בזימון והופעה בנבחרת, אני פה לעשות את הכי טוב ולעזור לנבחרת".