בלי סיכונים: סידורי אבטחת הנבחרת

לקראת המשחק הרגיש מול נורווגיה, השב"כ נפגש עם הנהלת המלון של ישראל

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

בשל סגירה מוקדמת של חדרים במלון הנבחרת בדברצן על ידי אוהדים של נבחרת נורווגיה, התקיימה בלילה פגישה בין אנשי השב"כ שמלווים את הנבחרת להנהלת בית המלון לקראת המשחק במוקדמות המונדיאל. על אף שאין התרעות מיוחדות, לדרישת שב"כ, הועברו האוהדים לצד אחר במלון ללא גישה לקומת השחקנים וחדר האוכל.

האבטחה תוגברה סביב מלון הנבחרת וגם בתוכו נוספו עוד מאבטחים סמויים. על פי המידע שיש לשוטרים המקומיים מעל 100 אוהדים של היריבה אמורים להגיע והם יישבו ביציע נפרד באצטדיון, בצד השני של אוהדי ישראל והכניסה שלהם למתחם תהיה ממקום אחר כדי למנוע חיכוך. אגב הצפי למשחק הוא ל-800 צופים, כפול ממה שהיה במשחק שלשום.

"המשחק מחר הוא לא חשוב רק על הדשא, הוא הרבה יותר גדול מזה" אמרו השחקנים ששוב הזכירו לחבריהם לא להחליף חולצות עם אלו שדיברו נגד המדינה.