באחד המשחקים הכי חד צדדיים העונה בליגה, מכבי תל אביב לא התקשתה להביס אתמול (ראשון) את הפועל אילת 57:109 בדרך למקום הראשון בליגה. האילתים הופיעו אחרי העזיבה של אריאל בית הלחמי ועם עוזר המאמן ואלרי גנדלין על הקווים, ולא באמת היוו יריב לקבוצה של עודד קטש מהרגע הראשון.
"השתלטנו די מהר על המשחק והיינו מרוכזים לכל אורכו", סיכם קטש. "ברגע שהגנתית עשינו מה שאנחנו רוצים, הצלחנו לרוץ ואני מאוד מרוצה מאיך ששיחקנו. אמרתי לשחקנים שצריך לשחק בדרך הנכונה, ולא לשחק את התוצאה, ואני שמח שעשינו את זה".
הצהובים מסרו 38 אסיסטים ושברו את שיא המועדון בליגה שעמד עד אתמול על 36, ממשחק בעונת 98/99. לרכז של מכבי ת"א במשחק ההוא, שמסר 9 אסיסטים, קראו עודד קטש. "זה סימן טוב שמסרנו כזו כמות של אסיסטים", אמר המאמן. "אני מרוצה מזה וגם מאיך שהצלחנו לחלק את הדקות בין כל השחקנים בשבוע של שלושה משחקים".