עף: המעפיל/חדרה הדהימה את מכבי ת"א

3 ימים אחרי שעלתה לשמינית גמר גביע האתגר, האלופה נכנעה 3:1 בחוץ. רובינשטיין: קשה לחזור מאירופה לליגה

אסף אקרמן
אסף אקרמן

Getting your Trinity Audio player ready...
הפסד מפתיע לאלופה
הפסד מפתיע לאלופה
שנה גודל פונט א א א א
הפסד מפתיע למכבי תל אביב. האלופה נכנעה הערב (שישי) למעפיל חדרה 1:3 בחוץ. הצהובים של זהר בר נצר הציגו משחק חלש, שלושה ימים אחרי שהעפילו לשמינית גמר גביע האתגר מול אולימפיאקוס היוונית.

בשישייה של מכבי עלו שחקנים צעירים, כגון המוסר השני אריאל כצנלסון במקום ניקו אפרון, כאשר בנוסף גם שון פייגה לא פתח את המשחק על הפרקט.מהצד השני מאמן המעפיל חדרה יניב בר נצר, אחיו של מאמן האלופה, ידע לנצל את החולשה של ולקחת את המשחק, עם ניצחון שני של שחקניו על קבוצה מארבעת הגדולות בתוך חודש. היכולת הלא טובה של מכבי מצטרפת לשני המשחקים האחרונים באירופה, בהם אמנם ניצחו התל אביבים אבל היו רחוקים מלהרשים.

"זה באמת קשה להגיע מהטיסות האלו והנסיעות ותוך 48 שעות לשחק בליגה", סיפר קפטן מכבי עומר פלג רובינשטיין, "זו לא היתה רק יכולת חלשה שלנו אלא גם יכולת מצוינת של המעפיל, שניצלו את החולשה שלנו עד הסוף. מגיעות להם מילים טובות על כך. זה עושה איזה זעזוע קטן אבל עדיין צריך לקחת בחשבון שאנחנו מקום ראשון בטבלה".

ומה מחכה לצהובים כעת? מכבי ת"א תפגוש את נווה שאנן באמצע השבוע בליגה, ולאחר מכן תפגוש את היריבה גם בשבת הבאה במסגרת רבע גמר גביע המדינה.