דקל קינן הושאל לקריסטל פאלאס לחודש וחצי

הבלם עובר מקארדיף לדרום לונדון עם אופציית הארכה עד לתום העונה: "מחכה למשחק הקרוב בשבת"

תומר לוי
תומר לוי

Getting your Trinity Audio player ready...
(GETTYIMAGES)
(GETTYIMAGES)
שנה גודל פונט א א א א
דקל קינן הושאל היום (שני) מקארדיף לקריסטל פאלאס למשך חודש וחצי באמצעות סוכנו גלעד קצב. חוקי ליגת המשנה באנגליה מאפשרים השאלה קצרות טווח ונכון לעכשיו, קינן אמור להגיע מוויילס ללונדון רק עד תחילת ינואר אולם קיימת אופציה להאריך את העסקה עד לסוף העונה.

"אנשי פאלאס פנו לקארדיף וביקשו להשאיל אותי עד סוף העונה אך כרגע זה רק עד ינואר", אמר קינן, "אני שמח מאוד על המעבר ומחכה בקוצר רוח למשחק הראשון כבר בשבת".

ההשאלה הזאת תוריד את דקן קינן מהמקום הרביעי בטבלה למקום התשיעי בו מדורגת פאלאס עם 9 נקודות. הבלם בן ה-27 שיחק אשתקד עשרים משחקים מלאים וכבש פעמיים אולם בקיץ התחלף המאמן ומלקי מקאיי שמונה לתפקיד העדיף את אנתוני ג'רארד על פניו. במשחקים האחרונים קינן כלל לא נכלל בסגל. מאז תחילת העונה יש לו הופעת ליגה אחת בלבד, וגם היא לכמה דקות בלבד.

המשחק הראשון של קינן יהיה דרבי לונדוני מרתק מול מילוול.