עזורי: "מקווים להחלטה מהירה בעניין כפ"ס"

מאמן הירוקים התייחס לדיונים בהתאחדות: "צריך לדעת אם נהיה בליגת העל כדי שנוכל להיערך לכך בזמן הקרוב". שי דוד: "יש אי ודאות. אנחנו מקווים שהכל יפתר בקרוב"

אבישי תורג'מן

Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

בזמן שבדיונים בהתאחדות לא מגיעה בשורה של ממש, בהפועל כפר סבא יש הרגשה של אי ודאות. פרט לליגה שבה ישחקו הירוקים, גם מבחינת הסגל הדברים לא סגורים. למרות האפשרות להחליף את הפועל פ"ת, אין תזוזה בבניית הסגל בלי שום קשר למפעל שבו יצטרכו לשחק.

המאמן גיא עזורי התייחס לערפל שסביב המועדון ואמר: "צריך סגל חזק ועמוק יותר. יש שחקנים טובים, אבל ברור שיהיו שינויים במקרה שתהיה החלטה לעלות ליגה. זה המצב ואיתו צריך להתמודד, אני מקווה שהתשובה תינתן מהר בשביל שנדע לאיזה ליגה להתכונן. גם אם לא נעלה צריך לעשות את ההכנות הנכונות".

בינתיים כפר סבא ממשיכה באימוניה כרגיל, אבל שחקנים בקבוצה מדווחים על אווירה לא נעימה. שי דוד אמר לאתר ערוץ הספורט: "הכול עומד במקום. יש אי ודאות. רוב השחקנים לא יודעים מה יהיה איתם ונקווה שזה יפתר. אם וכאשר נעלה צריך חיזוק בטוח".

הסגל מהעונה החולפת השתנה כמעט לגמרי, כאשר השחקנים היחידים שנשארו הם אלה שגדלו במועודן כמו: איתי עוזרי ,עומר פדידה  ודוד. המצב הקיים משליך על הסטטוס של שחקנים מהעונה שעברה שעדיין לא חתמו על חוזה, כמו אלירן סיימון והבלם הליברי ג'ורג' ביאסה.

מי שהצטרפו בינתיים הם עידו לוי (שוער מהפועל הרצליה), אדם אדיה (מגן מאחי נצרת), שניר מישען (מגן מבת-ים) רובי רגב (בלם מראשל"צ), רוביל סרסור (קשר מבני לוד), רז כהן (חלוץ מרעננה) ושי בירוק ששיחק בעונה האחרונה בהפועל אשקלון.