הפועל רמת גן, שירדה בעונה שעברה מליגת העל ללאומית, מנסה לעשות הכל כדי לחזור כבר בתום העונה הקרובה. הבעלים ניר ארקין בונה כעת את הקבוצה מחדש כאשר היום (ראשון) הוא צירף רכש משמעותי, אופיר חמו, שחקנה של עירוני קריית שמונה בעונה שעברה.
חמו חתם היום לשנתיים בהפועל רמת גן באמצעות סוכנו ניר מנחם ומחזיק גם באופציה לעונה נוספת בווינטר. חמו מצטרף לעומר פרץ, שחתם בפתיחת חלון ההעברות הנוכחי. גם טל מאיר ואורי אברהם, ששיחקו אשתקד אצל הפועל הרצליה ובני לוד, ישחקו בקבוצה של ארקין.
חמו פתח בעונה שעברה 13 פעמים בהרכב של רן בן שמעון בליגת העל ו-8 משחקים נוספים עלה מהספסל. הקשר הבקיע שלושה שערים במהלך העונה כולל שער יוצא מן הכלל ב-3:3 מול מכבי נתניה במחזור השני בפלייאוף העליון.
הפועל רמת גן סיימה את העונה האחרונה במקום ה-16 והאחרון בליגת העל עם 3 ניצחונות בלבד ב-35 משחקים. ר"ג, שנענשה בפתיחת העונה הקודמת בהורדת 4 נקודות בפועל בגלל אי סדרים כספיים, רשמה לא פחות מ-23 הפסדים וספגה 61 שערים לעומת 24 שכבשה.