שבר את הנאחס: המספרים של עומר אצילי מול מכבי תל אביב

הבצורת בחיפה והתחייה מחדש בבית"ר ירושלים: מה שעשה הכוכב נגד האקסית

מערכת אתר ערוץ הספורט
Getting your Trinity Audio player ready...
שנה גודל פונט א א א א

שבר את הנאחס? עומר אצילי הוא אחד השחקנים הגדולים בליגת העל בעשור האחרון, אך נראה שעד לא מזמן, היתה קבוצה אחת שהוא פשוט לא מצליח להביא את המספרים האדירים שלו מולה - מכבי תל אביב, האקסית. ובכן, לא עוד, בכלל לא.

כזכור, כאשר אצילי כיכב במדי מכבי חיפה בין 2021 ל-2023, הוא פגש את מכבי תל אביב ב-11 משחקים - במהלכם לא הצליח לכבוש אפילו פעם אחת. דבר אחד כן היה לו, וזה בישולים, כשהוא מסדר 5 שערים לחבריו הירוקים במהלך התקופה.

בבית"ר ירושלים, לפחות בינתיים, המצב יותר טוב. אם לא מכלילים את הקדנציה הראשונה בצהוב-שחור (שהיתה גם לפני שמכבי ת"א נחשבה ל"אקסית"), אצילי פגש את מכבי ת"א 6 פעמים, כשהוא מרשית 3 שערים. בנוסף לכיבושים, יש לו שני בישולים. הערב, היה שער השדה השני של אצילי נגד מכבי ת"א מאז שפגש אותה במדי אותה בית"ר, בקדנציה הקודמת. הראשון, הגיע במפגש הביתי נגד מכבי ת"א בטדי במסגרת הפלייאוף העליון, לפני שבועיים בדיוק.

בסך הכל, מאז שעזב את מכבי תל אביב וחזר ישראל, הוא רשם 17 הופעות מול מכבי תל אביב, כבש 3 שערים ובישל 7.