מרטין באטורינה. בואו נדבר עליו. הבן של מטה - אקס בני יהודה, על הבמה הכי גדולה בעולם. שחקנה של קומו כבש שער אדיר עבור קרואטיה במחזור הפתיחה של המונדיאל נגד אנגליה, אך לצערו זה לא הספיק ונבחרתו הפסידה 4:2.
מטה שיחק בשכונת התקווה בין 2003 ל-2007 ונחשב אחד הזרים הזכורים שלבשו את המדים הכתומים התל אביבים. הקריירה של מרטין לעומת זאת, תמריא הרבה יותר רחוק. אז מה עשה עד עכשיו הקשר בן ה-23?
אחרי מספר עונות בדינמו זאגרב במדיה עלה לבוגרים כהבטחה גדולה, הקיץ הוא עבר לקומו תמורת 18 מיליון יורו והיה חלק בלתי נפרד מהעונה הבלתי נשכחת של הקבוצה של ססק פבריגאס בדרך לליגת האלופות לראשונה בהיסטוריה.
ב-34 הופעות הוא כבש שמונה שערים ובישל ארבעה נוספים, כולל שער קריטי מול נאפולי, כולל בדו קרב הפנדלים, ועזר לה לעלות לחצי גמר הגביע האיטלקי לראשונה זה 40 שנה.
היה לו עד עכשיו שער אחד במדים הלאומיים ב-20 הופעות וכעת הוא הכפיל את הכמות עם השער הבלתי נשכח לרשת של ג'ורדן פיקפורד. ערכו הנוכחי לפי טרנספרמרקט עומד על 30 מיליון יורו והוא ללא שחק יוביל את סגנית אלופת העולם מ-2018 בשנים הקרובות אחרי העזיבה המסתמנת של לוקה מודריץ'.