חסונד גונסאלס המשיך הלאה אחרי בית"ר ירושלים, ונראה שהולך לו לא רע בכלל. אתמול (שלישי) הוא כבש את שער הניצחון של נאנטונג ז'יון ב-0:1 על נינגבו בליגה הסינית השנייה, והעניק לקבוצתו שלוש נקודות חשובות במאבק העלייה.
החלוץ הקולומביאני בן ה-27 הכריע את ההתמודדות בדקה ה-77, במה שהיה זה שער הליגה העשירי שלו העונה ב-12 הופעות בלבד, שבהן רשם גם בישול אחד.
כזכור, גונסאלס, שהצטרף לבית"ר בינואר האחרון בהשאלה מאלווייז רדי הבוליביאנית, עבר לנאנטונג ביולי בהעברה חופשית. זו אינה התחנה הראשונה שלו בסין לאחר שבמחצית השנייה של 2025 שיחק בשיג'יאג'ואנג גונגפו, גם היא מהליגה השנייה.
הניצחון העלה את נאנטונג למקום השלישי עם 45 נקודות, כשבתום משחקה היא השתוותה במאזן הנקודות לגואנגשי הנגצ'ן שבמקום השני. חמישה משחקים נותרו לה עד לסיום העונה, והכושר של גונסאלס עשוי להיות משמעותי בניסיון להשיג את הכרטיס לליגה הבכירה. בדרום אפריקה הדגישו את ההבדל בין התקופה הנוכחית לבין הקדנציה שלו בקייזר צ'יפס, שבה לא כבש ב-13 הופעות בכל המסגרות. כעת, אחרי התחנה בירושלים, הוא נהנה מתקופה פוריה בחלק הקדמי של נאנטונג.