הפועל רמת גן רשמה הערב (ראשון) ניצחון חוץ מרשים ביותר על מכבי נתניה בגביע הטוטו, כשניצחה 2:3 את היהלומים משערים של לואן קמפוס, דויד אסנקה ומקסים פלקושצ'נקו, מתאוס דאבו השווה זמנית וקבע את תוצאת המשחק מאוחר יותר. לאחר המשחק, דיברו המאמנים והשחקנים בשני הצדדים.
רוני לוי, מאמן היהלומים, סיכם את ההפסד של נתניה: "היו דברים טובים ופחות טובים. בסה"כ התחלנו טוב ושלטנו לגמרי, אבל לא השכלנו להכריע את המשחק וספגנו שער קל מידי. התחלנו רע את החצי השני ובדקות האלה כבר ספגנו שני שערים והיה קשה חזור. הגענו למספיק מצבים ולא ניצלנו אותם. אני מאוכזב אבל אני יכול להבין שבלחץ כזה זה קשה מאוד. הם באו עם משחק פחות ואני לא רוצה להשתמש בזה כתירוץ, יש הרבה עבודה".
"בסך הערב לא משקף את תקופת ההכנה שלנו. קיבלנו גולים קלים ונעבוד לתקן את זה. חזיזה? יש לו מנהיגות ואיכות. הוא היה ברמות הכי גבוהות של הכדורגל הישראלי והוא יכול לתרום לנו רבות".
על חלון ההעברות אמר: הוא לא מושלם עדיין ואנחנו מחפשים שחקנים. צריכים עוד בלם, שחקן באמצע ושחקן התקפה. קשה להביא שחקנים לכאן וקשה למצוא שחקנים איכותיים. אני לא רוצה להתפשר ואני חושב שאנחנו צריכים שחקנים טובים ישיעשו את הקפיצה. אני רוצה להביא מישהו שיכול לשדרג אותנו".
מסאי דגו, המאמן המנצח, סיפר לאחר הניצחון: "היה קשה מאוד. הם מצוינים. במיוחד בסוף. התחלנו להיכנס והלחץ שלנו בהצחלה היה לא מספיק טוב. עשינו ניצחון חשוב ואנחנו מתחברים לאט לאט. חשוב שנרים את הרמה יותר. אנחנו עליו עם שלושה זרים וחסרים לנו עוד 4 על המגרש, עוד שני ישראלים עם ניסיון, עלו היום חבר'ה מהלאומית שנראו טוב. אנחנו נבנים לאט לאט אבל הכל פה נבנה מאפס. יש עוד 20 ימים עד שהליגה תתחיל אבל ניקח את זה לאט לאט, שמח שזה קורה עם ניצחונות"
"לנו כמועדון, גביע הטוטו הוא חשוב כדי לפתוח טוב. הליגה זה משהו אחר ואנחנו לא צריכים להסתנוור מהניצחונות. אנחנו עובדים על הדברים באימונים והיו דברים שעבדו היום. אני מאמין שיש הרבה עליות וירידות ואני לוקח הכל בקלות. מאמין בעצמי וביכולות שלי ואני שמח שעלינו לליגת העל. אבל שום דבר לא יהיה שווה אם לא נישאר".
"אני אף פעם לא מכניס לעצמי לחץ. אני מגיע לכל מקום עם ה'אני מאמין שלי'. יש תקופות שלפעמים לא מתחבר. באתי אחרי תקופה שפחות הלך לי, אבל הגעתי למקום שמאמין בי מאוד ונותן לי את הכלים להצליח. אנחנו נצטרך להיות אמיצים ולעשות הכל כדי לנצח", סיכם.
אחרון לדבר היה מקסים פלקושצ'נקו, שכבש מול האקסית: "מרגש לחזור לפה. הייתה אהבה גדולה מאוד ביני לבין הקהל. שמחתי מהטקס והוא ריגש אותי מאוד. אני מודה על התקופה שעברתי פה. אני מרגיש את האחריות עליי להנהיג את הקבוצה. מצפים ממני, יש פה צעירים מוכשרים ואני מקווה שנשתפר ממשחק למשחק".
"הפרידה מנתניה? זה נושא עבר. רציתי להישאר ולצערי יש אנשים שחשבו אחרת. אין לי מה להגיד יותר מזה. אני מאושר ברמת גן ושמח להיות כאן, יש חדר הלבשה נהדר ואני מקווה שנעשה עונה מוצלחת".